jeroen suurd ecokathedraal klarenbeek

In Klarenbeek is Jeroen Suurd gestart met een ecokathedraal. Uiteraard juichen wij dergelijke initiatieven toe. Één van de lange termijn doelen van de Stichting TIJD is namelijk het realiseren van een 1% grondgebied met bestemming 'ecokathedraal proces'. Elke plaats zijn eigen ecokathedralen.

Dit kan 1 groot gebied zijn maar nog beter is het om versnipperde stukken openbare ruimte aan te wijzen als ecokathedraal.

Kent u soortgelijke initiatieven? Dit kunnen nieuwe initiatieven zijn maar het kan ook zijn dat deze Le Roy projecten al veel langer lopen. Laat het ons weten op info@stichtingtijd.nl

jeroen suurd ecokathedraal klarenbeekjeroen suurd klarenbeek

In 2018, als Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is, organiseert de Stichting TIJD in samenwerking met de Gemeente Heerenveen 9 workshops "Ecokathedraal denken en werken".

Wat doen wij met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring
Privacy policy