Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief 110 Stichting TIJD: uitnodiging TIJD-symposium

Nieuwsbrief 110 Stichting TIJD: uitnodiging TIJD-symposium

Nieuwsbrief # 110
Stichting TIJD

logo_tijd.png

Beste Bezoeker ,

 

IT'S ABOUT TIME!


Na een paar jaar zijn we gelukkig weer zover dat we het jaarlijks symposium van stichting TIJD door kunnen laten gaan.
We hebben jullie en onze interactie gemist!

Al tientallen jaren komen we op de geboortedag van Louis Le Roy bij elkaar en bespreken we onderwerpen die zich verhouden tot de maatschappij en zijn werk. Dit jaar is het thema gekozen in lijn met het onderwerp van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam. Het gaat over 'grenzen aan de groei', wat een interessant onderwerp is als je kijkt naar de contrawereld van Le Roy.

De bewustwording in de maatschappij dat we op verschillende gebieden misschien teveel hebben gevraagd, teveel geproduceerd, teveel vervuild, teveel ontgonnen is actueel en voor velen een bron van onrust en een kans om een nieuwe koers in te zetten. Hoe keek Le Roy 50 jaar geleden naar de mogelijke problemen van nu en hoe vertaalde dit zich in zijn werk? Hoe kunnen we daar de komende jaren op verder bouwen?

Graag delen onze sprekers deze middag hun visie op dit thema, elk vanuit hun eigen vakgebied. Stichting Tijd nodigt jou hierbij van harte uit!

Boeken

Ons nieuwe bestuur kijkt ernaar uit om je te ontmoeten, en we zitten klaar om je te registreren als vriend van de stichting als je dat zou willen. Als cadeau mag je één van de boeken van Le Roy uitkiezen, we leggen ze voor je klaar! En dat is niet het enige, als vriend van de stichting heb je altijd 10% korting op de aanschaf van een boek. Misschien dit jaar interessant omdat Piet Vollaard en Rob Hendriks een nieuw boek hebben samengesteld wat wordt uitgegeven door stichting Tijd. Zij presenteren dit tijdens ons symposium en zullen daar het eerste boek uitreiken....aan wie houden we nog even geheim.

Nog even praktisch

 

  • Ook zonder vaste vriendschap met de stichting zorgen we ervoor dat je de boeken van Le Roy kunt bekijken en kopen tijdens deze middag.
  • Daarnaast zorgen we voor koffie en thee met wat lekkers voorafgaand aan het symposium. De zaal is open vanaf 1 uur en we starten om half twee.
  • De toegang is gratis, we vragen je om een donatie te doen naar eigen inzicht. Dit kan via pin of cash. 
  • Ook het parkeren is gratis op het terrein bij de locatie, Restaurant Hof van de Koning, Prinsenstraat 1 in Heerenveen


We zien je graag op maandag 31 oktober, in de bijlage zie je ons programma en hoe je je nog kunt aanmelden.

Hartelijke groet,
Bestuur van stichting Tijd

Bent u al TIJDgenoot?
Wordt Vriend van de Stichting TIJD. Het kan al voor 10,- per jaar.

Nu aanmelden

U krijgt deze mail omdat u zich met het mailadres  hebt aangemeld. Wilt u deze mail niet meer ontvangen? Dan kunt u zich met deze link afmelden voor de nieuwsbrief .