• Leerlingen Nordwin College Le Roy tuin

Leerlingen van het Nordwin College tijdens praktijkles

tijdgenoten formulier webUw enthousiasme en inbreng met betrekking tot ecokathedraal denken en bouwen is altijd weer hartverwarmend. De drive van het bestuur om Stichting TIJD tot speler van formaat te maken komt voor een groot deel daar vandaan. Om in deze dynamische tijd blijvend aan te kunnen haken op het creatief speelveld, ontwikkelen wij op dit moment een aantal plannen. Een paar voorbeelden:

• Educatie .. ontwikkelen van een leerplan .. de jeugd heeft de toekomst
  • Atelier Mildam afbouwen .. gebruik als speciale locatie
  • Initiëren en uitvoeren van nieuwe uitgaven
  • Aansluiten bij interessante projecten zowel nationaal als internationaal

Realisatie van deze plannen vraagt om een kleine reorganisatie van Stichting TIJD. Echter, belangrijke voorwaarde voor succes blijft uw steun!

Naast interesse en enthousiasme vragen wij de komende jaren ook uw financiële steun. Met een jaarlijks bedrag naar keuze treedt u toe tot de ‘exclusieve‘ club TIJDgenoten. Super voor Stichting TIJD maar zeker ook voor u! Als TIJDgenoot kunt u n.l. rekenen op aantrekkelijke acties.

• Een nieuwsbrief vol laatste ontwikkelingen en interessante verhalen
  • Symposium 31 oktober .. gratis
  • Special event / meet & greet jaarlijks in de Ecokathedraal te Mildam
  • 10 % korting op alle boeken / uitgaven van Stichting TIJD

Beste TIJDgenoten, samen met u zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Met vriendelijke groet
Bestuur Stichting TIJD

U kunt online het formulier invullen en opsturen, of het formulier downloaden, uitprinten en opsturen naar Stichting TIJD, Kastanjelaan 15, 8441 NC Heerenveen.

Aanmeldformulier "TIJDgenoten: vrienden van de Stichting TIJD"

Meld u hier aan als "TIJDgenoot". Door het invullen van onderstaand formulier steun u de Stichting TIJD met een jaarlijkse donatie. Als u dit wilt, dan wordt uw naam op de voorpagina van de website vertoond.
Het incassanten-ID van de Stichting TIJD is NL27ZZZ010951200000

Als u voor € 100,- of meer TIJDgenoot wordt, kan uw bedrijfslogo op onze site vermeld worden.