• Leerlingen Nordwin College Le Roy tuin

Leerlingen van het Nordwin College tijdens praktijkles

Ronald van de Hoff Le Roy lezing 2017 Stichting TIJDHet jaarlijkse TIJD-symposium zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 31 oktober 2017, de geboortedag van Louis Le Roy en de oprichtingsdatum van de Stichting TIJD. De Le Roy lezing zal gehouden worden door Ronald van de Hoff, schrijver van het boek Society 3.0 en het Seats2meet concept met tientallen creatieve werkplekken in Nederland.

De rest van het programma is inmiddels voor een deel bij ons bekend, maar we zijn nog volop met de voorbereidingen bezig. Daarom houden we het nog even als verrassing hoe dit er uit komt te zien en wie de sprekers zullen zijn. Wat we alvast wel kunnen verklappen is dat het symposium net als vorig jaar zal plaatsvinden in Museum Heerenveen, het voormalige Museum Willem van Haren in het centrum van Heerenveen.

Binnenkort vindt u meer informatie op onze website!
Meer weten over Ronald van de Hoff? Kijk op www.ronaldvandehoff.nl