• Leerlingen Nordwin College Le Roy tuin

Leerlingen van het Nordwin College tijdens praktijkles

Ieder jaar houdt de Stichting Tijd een feestelijk symposium in Heerenveen, op of rond 31 oktober (de geboortedag van Louis Le Roy en tevens de oprichtingsdatum van de Stichting Tijd). Dit jaar, 2017, wordt het symposium gehouden op dinsdagmiddag 31 oktober in Museum Heerenveen (voormalige Museum Willem van Haren) in het centrum van Heerenveen.

Het programma is voor een deel al rond, maar we houden u nog even in spanning wie dit jaar de Le Roy lezing gaat houden, en wie de andere gasten zijn deze dag. U kunt zich alvast wel aanmelden, dan houden wij u op de hoogte.

Aanmelding TIJD-symposium 31 oktober 2017

Wij hopen u op 31 oktober 2017 te mogen begroeten in Museum Heerenveen (voormalig Museum Willem van Haren) aan de Minckelersstraat 11 in het centrum van Heerenveen